kontaktirajte nas
In stan gradnja

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH

youtube

In stan gradnja
O nama

Direktna prodaja stanova bez posrednika

Logo In stan gradnja

izrada sajtova

In stan gradnja

Preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je osnovano 2001. godine u Novom Sadu, gde već punih 19 godina predstavlja jedan od vodećih faktora koji doprinosi razvoju građevinske delatnosti - stanogradnje. Od osnivanja do danas, preduzeće se specijalizovalo u oblasti investiranja i pružanja usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji, kao i završnim građevinskim radovima. Prepoznavajući potrebe i zahteve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova za završetak radova, kao i prihvatljivim cenama, preduzeće se u prethodnom periodu izborilo za svoje mesto na tržištu.

IN STAN GRADNJA d.o.o. posluje isključivo u pravcu poboljšanja kvaliteta svojih usluga i proizvoda koje nudi na tržištu, a sve u skladu sa međunarоdnim standardima ISO9001, ISO14001 i OHSAS18001, regulisanim pravno-zakonodavnim pitanjima, uknjiženim nepokretnostima i jasnom cenovnom politikom uz dodatne pogodnosti.

Kao najznačajniji segment delatnosti ističe se područje izgradnje stanova sa vrlo visokim tržišnim udelom u gradu Novom Sadu, sa naglaskom na dugogodišnju tradiciju, iskustvo i kvalitet.

Do sada stečena iskustva u izgradnji većeg broja stambenih jedinica, sopstvena tehnološka i projektna rešenja, inženjering i uvođenje noviteta, doprinose ispunjavanju zahteva za kvalitetom konačnog proizvoda i dugoročnoj usmerenosti ka apsolutnom zadovoljstvu potreba kupaca.

Takođe, u prilog činjenici da preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ispunjava sve zahteve modernog građevinarstva, prateći najnovija dostignuća iz oblasti kojom se bavi, govori i visoko obrazovan, profesionalan, obučen i odgovoran tim stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom.

Građevinski kapaciteti preduzeća u domenu visokogradnje i izrade završnih građevinskih radova, obuhvataju široku paletu usluga, imajući u vidu da isto raspolaže velikim asortimanom građevinskih mašina i opreme za izvođenje građevinskih radova svih vrsta, a koju čine najsavremenije mašine renоmiranih svetski poznatih proizvođača.

Poslovna aktivnost preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. zasnovana je na deceniju ipo dugom iskustvu u izgradnji stambenih objekata. Bogato nasleđe već izgrađenih objekata, konstantno se dopunjava novim graditeljskim poduhvatima - objektima stembene i poslovne namene.

Vrednosti koje čine temelj poslovanja ove kompanije, i po kojima smo prepoznatljivi našim klijenitma, su:

  • kvalitet
  • pouzdanost
  • tačnost
  • kreativnost
  • brzina
  • doslednost

Unapređenje odnosa

U cilju unapređenja odnosa sa korisnicima, zaposleni u IN STAN GRADNJA d.o.o. stoje na raspolaganju u smislu pružanja preciznih i pouzdanih informacija koje su od izuzetnog značaja prilikom izbora i kupovine stambenog i poslovnog objekta. Kupcima i potencijalnim klijentima je na usluzi tim ljudi, od kojih mogu da dobiju besplatne savete, iz domena prava, arhitekture i drugih oblasti koje su usko povezane i na koje se građevinska struka oslanja, a takođe, moći će da izraze posebne želje i potrebe, koje će prilikom izgradnje objekta i opremanja enterijera, biti strogo poštovane.

Filozofija modernog poslovanja projektovanja, inženjeringa i izgradnje podrazumeva poštovanje rada po principu “ključ u ruke”, čime se kompanija IN STAN GRADNJA d.o.o. u svom poslovanju rukovodi. Kao generalni izvođač, preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je odgovorno za koordinaciju svih učesnika na projektu, kao i za nadzor na gradilištu.

Posebna pažnja se posvеćuje kvalitetu usluga, bezbednosti zaposlenih i zaštiti životne sredine. Integrisan sistem menadžmenta kvalitetom i zaštitom životne sredine obuhvata sve procese od ugovaranja, projektovanja i razvoja, preko upravljanja radovima, nabavke, praćenja i merenja, kontrole i testiranja do stalnog unapređenja i merenja zadovoljstva klijenata.

U tom smislu, i svi poslovni partneri koji direktno ili indirektno učestvuju u procesima rada preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o., su u obavezi da ispunjavaju zahteve standarda ISO9001, ISO14001 i OHSAS 18001. Politika integrisanog menadžment sistema utvrđuje vrednosti i ciljeve koje preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ističe i poštuje u svim poslovnim aktivnostima koje sprovodi.

Inženjerski tim preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. pruža uslugu urbanog planiranja i projektovanja počevši od analize zahteva do isporuke kompletne projektne dokumentacije prema kojoj se realizuje izgradnja. U ovom procesu koriste se tehnike vizuelizacije gde su u primeni 3D prezentacije, sa ciljem da se svim učesnicima u projektu stvori jasna slika budućeg objekta. Na ovaj način, potvrđuje se razumevanje svrhe objekta kojom se ispunjava očekivanje klijenta od preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o., a takođe se i omogućava testiranje situacija za vreme procesa realizacije objekta, u čemu značajno pomažu najnoviji softverski alati za modeliranje i analizu, koje preduzeće poseduje.

Prevashodni cilj preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. je da razume potrebe klijenata te adekvatno odgovori zahtevima istih, kroz aktivnosti koje obavlja u projektovanju i gradnji, oslanjajući se na vrhunski kvalitet izrade, moderna arhitektonska rešenja i koristeći energetski efikasne materijale, sve u skladu sa standardima struke.

linija bela

In stan gradnja

PRODAJA STANOVA

PROČITAJ VIŠE

GOTOVI OBJEKTI

PROČITAJ VIŠE

KONTAKT

PROČITAJ VIŠE
In stan gradnja

Želimo da sa Vama podelimo naše ideje, iskustvo, strast i ljubav prema graditeljstvu i arhitekturi. Javite nam se da porazgovaramo, da se družimo i da zajedno pokušamo naći najbolje rešenje za Vas.

Kontaktirajte nas

Stevana Musića 9
21000 Novi Sad

Tel: +381 21 423 236
Mob: +381 63 500 148

ili nam pisati putem elektronske pošte:

office@instangradnja.rs

Socijalne mreže

Možete nas pratiti i putem socijalnih mreža:

facebook  instagram  youtube 

Podaci o firmi

IN STAN GRADNJA d.o.o. Novi Sad
MB 20155523
PIB 104374264

Tekući račun

150-1853929-40 Direktna banka a.d. Kragujevac

All rights reserved © 2020 In stan gradnja
Dizajn Studio Digital , Novi Sad
Vratite se na vrh stranice