Svetozara Ćorovića br.3

Odaberite dom po meri Vašeg života.

Oživite Vaše snove u svom novom domu. Uživajte sa svojom porodicom u elegantnim stanovima novoizgrađene zgrade, prošetajte sa Vašom decom do obližnjeg zabavišta, ili osnovne škole. Priuštite sebi zadovoljstvo življenja u mirnom kraju iza Doma Zdravlja na Novom Naselju. Zgrada se nalazi na lokaciji koja predstavlja idealnu sredinu za porodično stanovanje. Stambeni objekat Su+P+4+Pkd smešten je iza Doma zdravlja na Novom Naselju u ulici Svetozara Ćorovića br. 3.

Novo Naselje godinama privlači stanovnike željne ekskluzivne lokacije koja nije u centru grada, a koja istovremeno pruža sve potrebne sadržaje za kvalitetan porodični život.

Smeštena iza Doma Zdravlja, zgrada je povučena od glavnih saobraćajnih tokova i gužve, dok je u isto vreme u neposrednoj blizini vitalnih i važnih gradskih tačaka. Pri projektovanju objekta upotrebljen je moderan arhitektonski izraz, ali sa tradicionalnom materijalizacijom. Svojim savremenim i skladnim izgledom čini prostor oplemenjenim, dajući svojim komforom i kvalitetom jedinstveno mesto za stanovanje. U realizaciji objekta su primenjeni najkvalitetniji materijali od konstrukcije do završen obrade. Objekat je opremljen po najvišim standardima za udobno i kvalitetno stanovanje.

Stambeni objekat je u celosti završen i useljiv. Isti je uknjižen i poseduje svu neophodnu statusno – pravnu dokumentaciju.

U ponudi naše kompanije su ostala dva stana u suterenu površine 36 m2.

Budite urbani i ušuškani u stanovima novoizgrađenog objekta.

Investitor: In stan gradnja
Mesto: Novi Sad
Lokacija: Svetozara Ćorovića br.3
Spratnost: Suteren
Površina: 36 m2
Grejanje: Centralno
Useljivost: ODMAH


Svi izgrađeni objekti su uredno uknjiženi i poseduju svu potrebnu dokumentaciju.