usluge
In stan gradnja

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH

youtube

In stan gradnja
Usluge

Direktna prodaja stanova bez posrednika

Logo In stan gradnja

izrada sajtova

Dizajn enterijera

dizajn enterijera

In Stan Gradnja doo Novi Sad svojim kupcima stavlja na raspolaganje usluge kompletnog projektovanja, rekonstrukcije, dizajna i uređenja enterijera.

Uređenje enterijera se vrši u saradnji sa timom ljudi preduzeća In Stan Gradnja doo, koji su, poučeni iskustvom sticanim u svetskim metropolama, u mogućnosti da Vam učine život komfornijim i luksuznijim.

Izborom odgovarajućeg i kvalitetnog materijala, boja, osvetljenja i nameštaja, naš tim dosledno primenjuje osnovni koncept savremeno organizovanih prostora, koji korisnicima pruža prijatnost i zadovoljstvo boravka u istim.

Ravnoteža funkcionalnosti i savremeno oblikovanog enterijera – osnovni je cilj naših rešenja.

Projektovanje

projektovanje

Preduzeće In Stan Gradnja doo je specijalizovano za izradu projekata stambenih, poslovnih i privrednih objekata, adaptacije, rekonstrukcije i dogradnju objekata i dizajn enterijera.

Inženjerski tim preduzeća In Stan Gradnja doo pruža usluge urbanog planiranja i projektovanja, počevši od analize zahteva do isporuke kompletne projektne dokumentacije prema kojoj se realizuje izgradnja. U ovom procesu koristimo tehnike vizuelizacije primenom 3D prezentacije, kako bi svim učesnicima u projektu predstavili i približili sliku, koncept i zamisao izgleda budućeg objekta.

Uvažavajući potrebe naših klijenata, vodimo računa o aktivnosti koje obavljaju u prostoru koji projektujemo i gradimo za njih, prostoru moderne arhitekture, vrhunskog kvaliteta gradnje, izrađenog od energetski efikasnih materijala.

linija bela

Izvođenje radova

Kao generalni izvođač radova, In stan Gradnja doo Novi Sad projektuje i gradi stambene objekte, poslovne zgrade, proizvodne i uslužne komplekse, škole, rekreativne centre i druge objekte po sistemu “ključ u ruke”. Ovo znači da od trenutka potpisivanja ugovora, ova kompanija preuzima sve obaveze i rizike u vezi sa uspehom projekta, počevši od razvoja ideje, preko preliminarnih finansijskih projekcija, tehničke dokumentacije, dobijanja dozvola, prezentacija modela, izgradnje do momenta primopredaje objekta klijentu.

Glavni cilj našeg tima, koji čine arhitekte, građevinski, mašinski i elektro- inženjeri je da ideje naših klijenata postanu realnost, bilo da projektujemo stambeni ili poslovni objekat. Holistički pristup projektima omogućava nam da upravljamo celokupnim ciklusom projekta – od ideje, detaljne analize zahteva i potreba klijenta, preko planova, crteža, procene rizika, projektne dokumentacije do građevinskih radova ili podrške tokom procesa izgradnje. Drugim rečima, naši klijenti u saradnji sa našom kompanijom ovo prepoznaju kao pristup pod nazivom “ključ u ruke”. Proces dobijanja dozvola i druge dokumentacije

In stan Gradnja doo Novi Sad pruža, ne samo usluge projektovanja, inženjeringa i izgradnje već i usluge iz domena prava. Našim klijentima obezbeđujemo kompletnu pravnu dokumentaciju potrebnu na projektu, što podrazumeva potvrdu izvođačkog projekta, građevinske, upotrebne i ostale dozvole, kao i druga dokumenta u skladu sa zakonskim i drugim građevinskim propisima i regulativama.

Prema zahtevima klijenata i u saradnji sa partnerima, pravni sektor preduzeća i pravni zastupnici kompanije In stan Gradnja doo Novi Sad upravljaju procesom dobijanja dozvola i preuzimaju odgovornost za sve rizike i obaveze u vezi sa navedenim. Ne ulazeći u kompleksnost projekta odnosno pitanje koliko je veliki izazov pred našim pravnim timom, isti je spreman za pronalaženje optimalnog rešenja koje ispunjava očekivanja klijenta, poštujući zakonske propise. Dugoročna partnerstva sa potvrđenim iskustvom omogućavaju kompaniji In stan Gradnja doo Novi Sad da garantuje da će kompleksni pravni zahtevi biti ispunjeni i realizovani u celosti.

Finansijski i pravni saveti

finansijski i pravni saveti

Od strane zaposlenih u odeljenju finansija, preduzeća In Stan Gradnja doo, svakom kupcu je obezbeđeno pružanje besplatnih finansijskih i pravnih saveta.

Takođe, svim potencijalnim kupcima omogućavamo uspostavljanje izuzetne saradnje sa poslovnom bankom, Erste bank a.d. Novi Sad, kao zvaničnim strateškim partnerom preduzeća In Stan Gradnja doo u cilju odobravanja kreditnih aranžmana pod najpovoljnim uslovima na bankarskom tržištu. Zaposleni našeg preduzeća u saradnji sa stručnim timom Erste bank a.d. Novi Sad, će brzo i na najefikasniji način pružiti svu neophodnu pomoć prilikom sakupljanja i sastavljanja kreditne i druge dokumentacije potrebne za postupak odobavanja i plasiranja kreditnih sredstava.

linija bela

In stan gradnja

PRODAJA STANOVA

PROČITAJ VIŠE

GOTOVI OBJEKTI

PROČITAJ VIŠE

KONTAKT

PROČITAJ VIŠE
In stan gradnja

Želimo da sa Vama podelimo naše ideje, iskustvo, strast i ljubav prema graditeljstvu i arhitekturi. Javite nam se da porazgovaramo, da se družimo i da zajedno pokušamo naći najbolje rešenje za Vas.

Kontaktirajte nas

Stevana Musića 9
21000 Novi Sad

Tel: +381 21 423 236
Mob: +381 64 887 58 60
Mob: +381 63 500 148

ili nam pisati putem elektronske pošte:

office@instangradnja.rs

Socijalne mreže

Možete nas pratiti i putem socijalnih mreža:

facebook  instagram  youtube 

Podaci o firmi

IN STAN GRADNJA d.o.o. Novi Sad
MB 20155523
PIB 104374264

Tekući račun

150-1853929-40 Direktna banka a.d. Kragujevac

All rights reserved © 2020 In stan gradnja
Dizajn Studio Digital , Novi Sad
Vratite se na vrh stranice