Gradnja na Zlatiboru, ČOLOVIĆA BRDO

Kako je planina Zlatibor jedna od onih sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji, sa neograničenim pogodnostima za odmor, uživanje i rekreaciju tokom sva četiri godišnja doba, preduzeće In stan Gradnja doo Novi Sad se odlučilo da na istoj investira u izgradnju luksuznih vila, osmišljenih u stilu Srpske seoske arhitekture 19. veka. Poseban vizuelni identitet postignut je primenom prirodnih materijala na fasadama objekta u skladu sa ambijentalnom celinom Zlatibora.

Vile su okružene borovim šumama što će njenim posetiocima omogućiti potpuni odmor i relaksaciju u autentičnom ambijentu netaknute prirode.

Svojom kompozicijom i svojim smislom oslikava sklad prirode i ljudske potrebe za uživanjem u istoj. Na nadmorskoj visini od preko 1000m, u blizini skijališta Tornik, izdvojeno od urbanog zlatiborskog centra omogućiće našim klijentima skladan sadržaj i odmor, što čini jedan od glavnih razloga za donošenje odluke preduzeća o investiranju na ovoj planini.

Posebna pažnja je posvećena spoljašnjem uređenju kompleksa koji obuhvata uređene zelene površine i cvetne aranžmane, kao i pešačke staze koje su popločane behaton pločama. Kompletan prostor je osvetljen najkvalitetnijom rasvetom.

U okviru kompleksa nalazi se adekvatan broj parking mesta u odnosu na broj vila.

Obezbedite sebi najlepši prostor na dragulju prirode, planini Zlatibor, za uživanje u čarima zime i u preko dve hiljade sunčanih sati u toku godine.


Investitor: In stan gradnja
Mesto: Zlatibor
Lokacija: Čolovića Brdo
Rok završetka: 2015. godine

GALERIJA