NOVI SAD

Jaše Ignjatovića 6

Objekat i lokacija

Kako već punih 15 godina gradimo za Vas i činimo da Vaš dom odiše kvalitetom i udobnošću, In Stan gradnja 021 doo se odlučilo da investira u novi projekat izgradnje porodično stambenog objekta u Novom Sadu u samom centru grada.

Kao jedan od lidera u stanogradnji na teritoriji grada Novog Sada, In Stan Gradnja 021 doo počinje sa izgradnjom porodično stambenog objekta P+4+Pk u ulici Jaše Ignjatovića br. 6 (ugao ulica Kosovske i Jaše Ignjatovića), u blizini strogog centra grada.

Naš izbor lokacija za gradnju zasniva se na pažljivo proučenim detaljima koji idu u prilog savremenim navikama, te obezbeđenim preduslovima za moderan način življenja, zatim na atraktivnosti same lokacije, zbog čega je svako mesto koje izaberemo pravo iz više razloga. Pružanje Vašeg poverenja našem preduzeću, potvrđuje naše napore i spremnost da Vaš dom bude smešten i izgrađen na način kako ste Vi to zamislili i želeli.

Tako je i kada je u pitanju naš novi stambeni objekat koji će se nalaziti na uglu ulica Kosovske i Jaše Ignjatovića.

Ulica u kojoj će objekat biti izgrađen nalazi se u strogom centru grada.

Objekat obuhvata ukupno 14 stambenih jedinica različite strukture, od kojih se dve jedinice nalaze u prizemlju objekta, dve na prvom spratu, dve na drugom, 2 na trećem, tri na četvrtom i dve jedinice u potkrovlju objekta. Ukupna bruto građevinska površina objekta je 1005,84m². Stanove različitih struktura odlikuju veliki dnevni boravci, komforna kupatila i kuhinje, prostrane terase i veliki broj prirodno osvetljenih prostorija.

Novi koncept stanovanja pruža estetsku vrednost i visoku funkcionalnost stambenim objektima, što predstavlja našu ideju vodilju pri svakom projektovanju, izgradnji i predlogu za uređenje prostora. Novi stambeni objekat u ulici Jaše Ignjatovića nastao je kao spoj ideje, inspiracije i umeća, te kao naš odgovor na izazove savremenog načina života.

Od izbora lokacije, materijala za izgradnju i svakog detalja, vodili smo se principom bezbednog, ekološki poželjnog i sigurnog okruženja za stanovanje. Pred nama je izraz moderne arhitekture, koja je prepoznatljiva na svim objektima koje je do sada izgradilo naše preduzeće.

Pronađite i Vi oazu stanovanja u kojoj ćete se osećati sigurno i udobno.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije koje će Vam pružiti naš stručni tim.

Završetak radova planiran je za mart 2017. godine. Prilikom izgradnje ovog objekta biće korišćen jedan od najsavremenijih sistema tehnologije građenja, uz upotrebu najkvalitetnijih građevinskih materijala.

Kontaktirajte nas

Za više informacija i proveru dostupnosti stambenih i poslonih prostora, pošaljite nam upit.