ZLATIBOR

Čolovića Brdo

Objekat i lokacija

Kako već punih 15 godina gradimo za Vas i činimo da Vaš dom odiše kvalitetom i udobnošću, In Stan gradnja 021 doo se odlučilo da investira u novi projekat izgradnje porodično stambenog objekta u Novom Sadu u samom centru grada.

Kao jedan od lidera u stanogradnji na teritoriji grada Novog Sada, In Stan Gradnja 021 doo počinje sa izgradnjom porodično stambenog objekta P+4+Pk u ulici Jaše Ignjatovića br. 6 (ugao ulica Kosovske i Jaše Ignjatovića), u blizini strogog centra grada.

Kako je planina Zlatibor jedna od onih sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji, sa neograničenim pogodnostima za odmor, uživanje i rekreaciju tokom sva četiri godišnja doba, preduzeće In stan Gradnja doo Novi Sad se odlučilo da na istoj investira u izgradnju luksuznih vila, osmišljenih u stilu Srpske seoske arhitekture 19. veka. Poseban vizuelni identitet postignut je primenom prirodnih materijala na fasadama objekta u skladu sa ambijentalnom celinom Zlatibora.

Vile su okružene borovim šumama što će njenim posetiocima omogućiti potpuni odmor i relaksaciju u autentičnom ambijentu netaknute prirode.

Prodaja je u toku.
Iskoristite pogodnosti!

Telefoni

+381 21 423 236
+381 64 887 58 60
+381 63 500 148

Sklad prirode

Svojom kompozicijom i svojim smislom oslikava sklad prirode i ljudske potrebe za uživanjem u istoj. Na nadmorskoj visini od preko 1000m, u blizini skijališta Tornik, izdvojeno od urbanog zlatiborskog centra omogućiće našim klijentima skladan sadržaj i odmor, što čini jedan od glavnih razloga za donošenje odluke preduzeća o investiranju na ovoj planini.

Posebna pažnja je posvećena spoljašnjem uređenju kompleksa koji obuhvata uređene zelene površine i cvetne aranžmane, kao i pešačke staze koje su popločane behaton pločama. Kompletan prostor je osvetljen najkvalitetnijom rasvetom.

U okviru kompleksa nalazi se adekvatan broj parking mesta u odnosu na broj vila.

Obezbedite sebi najlepši prostor na dragulju prirode, planini Zlatibor, za uživanje u čarima zime i u preko dve hiljade sunčanih sati u toku godine.

Povraćaj PDV-a

Ukoliko kupac prvi put kupuje nepokretnost, odnosno nema stan u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a , u skladu sa Zakonom o PDV-u.

Kontaktirajte nas

Za više informacija i proveru dostupnosti stambenih i poslonih prostora, pošaljite nam upit.