InHarmonyNOVI SAD

Ugao Bate Brkića i Miloja Čiplića

InHarmony

Projekat „InHarmony“ predstavlja ne samo arhitektonski biser Novog Naselja u Novom Sadu, već i simbol savršene harmonije između udobnosti, praktičnosti i prirodnog okruženja. Smeštena u srcu ovog dinamičnog kvarta, ova zgrada nudi svojim stanarima jedinstveno iskustvo življenja u skladu s potrebama modernog života.

Jedna od najvećih prednosti života u „InHarmony“ zgradi je blizina obrazovnih ustanova poput dečijeg vrtića i škole. Roditelji mogu biti mirni znajući da su njihova deca na dohvat ruke, olakšavajući svakodnevne obaveze. Uz to, prisustvo prodavnica u blizini omogućava lako obavljanje kupovine, što dodatno pojednostavljuje život.

Pored praktičnosti, „InHarmony“ se ponosi i obiljem prirodnih resursa u okolini. Zahvaljujući obližnjim parkovima, stanari imaju priliku za šetnje, rekreaciju i opuštanje u prirodi, pružajući im osećaj mira i povezanosti s prirodom.

Ne treba zaboraviti ni komfor i bezbednost koje pruža ova zgrada. Udobni stanovi opremljeni najnovijim tehnološkim dostignućima pružaju savremen način života, dok dobro organizovan parking osigurava praktičnost i sigurnost za sve stanare.

Sveukupno, život u „InHarmony“ zgradi na Novom Naselju u Novom Sadu donosi savršenu ravnotežu između gradskog života i prirode, praktičnosti i udobnosti. To je mesto gde se svakodnevni život odvija u harmoniji sa okolinom, pružajući stanarima ne samo dom, već i osećaj pripadnosti i zajednice.

Povraćaj PDV-a

Ukoliko kupac prvi put kupuje nepokretnost, odnosno nema stan u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a , u skladu sa Zakonom o PDV-u.

Izaberite jedan od stanova u objektu „InHarmony“ i istražite detalje svog budućeg doma, proverite njegovu dostupnost i slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije.
(Klikom na krug sa strelicom videćete drugu stranu objekta)

Tip

Garsonjera

Dvosoban

Dvoiposoban

Trosoban

Troiposoban

Površina

do 50m²

50m²-70m²

70m²-90m²

90m²-110m²

preko 110m²

Dostupnost

Dostupni

Svi stanovi

Lamela A - Miloja Čiplića
Lamela B - Bate Brkića

Kontaktirajte nas

Za više informacija i proveru dostupnosti stambenih i poslonih prostora, pošaljite nam upit.